
Hoe verwijder je een Fiverr-account
Leer hoe je je Fiverr-account permanent verwijdert in een paar eenvoudige stappen. Complete gids voor het sluiten van je account, het verwijderen van gegevens en wat je moet weten voordat je het verwijdert.
Om een Fiverr-account te verwijderen, log in op je Fiverr-account, ga naar je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen". Navigeer vervolgens naar "Accountdeactivering" en kies een reden om te vertrekken. Klik ten slotte op "Account deactiveren".
Stapsgewijze handleiding:
Inloggen: Ga naar de Fiverr-website en log in op je account.
Naar Instellingen gaan: Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens "Instellingen" in het vervolgkeuzemenu.
Zoek Accountdeactivering: Scroll naar beneden naar de onderkant van de instellingenpagina, waar je de sectie "Accountdeactivering" vindt.
Kies een reden: Selecteer in het vervolgkeuzemenu een reden waarom je je account wilt deactiveren.
Deactiveren: Klik op de knop "Account deactiveren" om het proces af te ronden.
Stapsgewijze handleiding: Hoe je een Fiverr-account verwijdert
Stap 1
Klik op je Fiverr-profiel om het deactiveringsproces van het account te starten.

Stap 2
Klik binnen je profiel op 'Accountinstellingen' om meer opties te openen.

Stap 3
Selecteer de reden voor het verwijderen van je account en klik vervolgens op 'Account deactiveren' om door te gaan.

Stap 4
Je ontvangt een bevestiging dat je account wordt gesloten.

Pro-tips voor het verwijderen van een Fiverr-account
Log in op je Fiverr-account
Ga naar de Fiverr-website en log in op je account.Klik op je profielfoto
Deze staat in de rechterbovenhoek van de pagina. Klik erop om het vervolgkeuzemenu te openen.Selecteer “Instellingen” in het vervolgkeuzemenu
Hiermee open je het dashboard met accountinstellingen.Navigeer naar het onderdeel “Accountdeactivering”
Scrol naar de onderkant van het tabblad “Account” om de optie “Account deactiveren” te vinden.Kies een reden om te vertrekken
Fiverr vraagt je een reden te selecteren voor het sluiten van je account. Kies de meest passende.Klik op de knop “Account deactiveren”
Zodra je de reden bevestigt, klik je op de knop om door te gaan met de deactivering.Bevestiging
Je Fiverr-account wordt gedeactiveerd en je wordt direct afgemeld.
Veelvoorkomende valkuilen en hoe je ze vermijdt
Geld niet opnemen
Zorg ervoor dat je al het beschikbare geld opneemt voordat je deactiveert—na verwijdering kun je er geen toegang meer toe krijgen.Openstaande bestellingen of actieve gigs
Annuleer alle bestellingen en verwijder actieve gigs om complicaties te voorkomen.Inloggen via een sociaal account (Google/Facebook)
Als je je hebt aangemeld via Google of Facebook, zorg er dan voor dat je die koppeling met Fiverr verbreekt vóór verwijdering.Verwachten dat het direct permanent wordt verwijderd
Deactivering is niet hetzelfde als permanente verwijdering. Fiverr bewaart je gegevens voor juridische of zakelijke doeleinden.Later proberen te heractiveren
Zodra het account is gedeactiveerd, kun je hetzelfde account niet opnieuw activeren. Je moet opnieuw beginnen.
Veelgestelde vragen over het verwijderen van een Fiverr-account
Kan ik mijn verwijderde Fiverr-account opnieuw activeren?
Nee, zodra het is gedeactiveerd, kun je het niet opnieuw activeren. Je moet een nieuw account aanmaken.Worden mijn gegevens permanent verwijderd?
Fiverr deactiveert het account, maar sommige gegevens kunnen worden bewaard om aan de regelgeving te voldoen.Kan ik mijn account verwijderen via de mobiele app?
Ja, de stappen zijn vergelijkbaar met Instellingen → Account → Deactiveren.Moet ik contact opnemen met Fiverr-ondersteuning om mijn account te verwijderen?
Nee, je kunt dit handmatig doen via je accountinstellingen.Wat gebeurt er met mijn beoordelingen en gigs na verwijdering?
Alle gigs en beoordelingen worden uit de openbare weergave verwijderd zodra het account is gedeactiveerd.Hoe neem je een schermopname op op een Mac?
Om schermopname te maken op een Mac, kun je Trupeer AI gebruiken. Hiermee kun je het volledige scherm vastleggen en biedt het AI-mogelijkheden zoals het toevoegen van AI-avatars, voice-over toevoegen en in- en uitzoomen in de video. Met Trupeer's AI-videotranslatiefunctie kun je de video vertalen naar meer dan 30 talen.Hoe voeg je een AI-avatar toe aan een schermopname?
Om een AI-avatar toe te voegen aan een schermopname, moet je een AI-schermopnametool. gebruiken. Trupeer AI is een AI-schermopnametool, waarmee je video's met meerdere avatars kunt maken, en het helpt je ook bij het maken van je eigen avatar voor de video.Hoe neem je een schermopname op in Windows?
Schermopname maken in Windows, kun je de ingebouwde Game Bar (Windows + G) gebruiken of een geavanceerde AI-tool zoals Trupeer AI voor meer geavanceerde functies zoals AI-avatars, voice-over, vertaling enz.Hoe voeg ik voice-over toe aan een video?
Om voice-over aan video's toe te voegen, download je de Chrome-extensie van Trupeer AI. Nadat je je hebt aangemeld, upload je je video met stem, kies je de gewenste voice-over van Trupeer en exporteer je je bewerkte video.Hoe zoom ik in op een schermopname?
Om tijdens een schermopname in te zoomen, gebruik je de zoomeffecten in Trupeer AI, waarmee je op specifieke momenten in en uit kunt zoomen en zo de visuele impact van je videocontent vergroot.
Aanbevolen lectuur
Technische documentatiegenerator
Hoe ontgrendel je een pagina in Canva
Hoe zet je een afbeelding om in een kleurplaat in Canva
Hoe maak je een liniaal in Canva
Gerelateerde tutorials


